Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uken. Als u op zoek bent naar een duurz
#1
Ondanks de stijfheid van de schoen, is er voldoende demping om het aantal kilometers op de weg te vergroten; de schoenen voelen plat en stabiel aan. Testers vonden de schoen licht van gewicht; het Adidas ZX Flux Damesis stevig zonder hard te zijn, en stabiel zonder het plezier Nike Air Max 97 Dames van een neutrale hardloper te verpesten. De klassieke stabiliteitsschoen Nike Air Vapormax Femme met de grijze middenpaal is een uitstervend ras, maar Saucony Nike Air Max 95 Womensis de hardlopers die van het ontwerp houden niet vergeten: ze hebben het gewoon Adidas ZX Flux Mujer verbeterd met moderne upgrades die de Guide ISO 2 competitief houden als een  workhorse-trainer van 2019 .De Guardian kiest voor stabiliteit door twee dichtheden van schuim in het omringende frame te gebruiken - in wezen een mediale paal onder uw boog toevoegen. Er is ook een "TPU-chassis", een plastic inzetstuk in de mediale post om verdere ondersteuning op dat gebied toe te voegen. Dat wordt gecombineerd met een extra stijve hielteller, die wordt versterkt door een externe plastic clip.

De mediale kant daarvan is dik en solide, terwijl de laterale (buitenste)  rand dunner en flexibeler is, wat verlichting geeft als Nike Air Max 97 Femme je voet in die richting beweegt.De TruFuse-middenzool heeft twee Nike Air Max 270 Mujer soorten schuim en een mediale post met dubbele dichtheid, die biedt hardlopers Nike Air VaporMax Dames een stevige, stabiele rit die hun pas dempt en helpt om overtollige pronatie Nike Air Max 95 Femme te corrigeren. Zeven slijtagetesters waren het er unaniem over eens dat de 860v9 een Nike Air Max 90 Donne serieuze hoeveelheid stabiliteit bood, en degenen die meestal niet in stabiliteitsschoenen renden merkten op dat het geen schoen is die bedoeld is voor neutrale hardlopers. Het nieuwste v10-model is niet anders. Een tester zei: “De 860s voelden licht aan voor een stabiliteitsschoen, maar ze deden geen concessies aan de kwaliteit (van ondersteuning). Ze voelden zich veilig en leidden mijn voet comfortabel aan. 'www.tamarastein.co.uk

De tussenzool is een combinatie van het responsievere U4Nike Air Max 90 Mujer ic-schuim van Mizuno en het zachtere U4icX-schuim, dat onder de Adidas Ultra Boost Herren Wave-plaat van de hiel wordt geplaatst om de achterkant van de schoen www.philshotton.co.uk te verzachten. De hiel van de schoen registreerde inderdaad extreem hoge Nike Air Vapormax Womens dempende scores in het RW Shoe Lab en testers loofden de zachte hiel van de Wave Inspire Nike Internationalist Femme 15. De buitenzool is gripvast op wegen en is duurzaam gebleken gedurende maanden van stoepbeuken. Als u op zoek bent naar een duurzame, matige stabiliteitstrainer en u houdt van het gevoel van Mizuno's high-drop schoenen met zachte hakken, dan is de Wave Inspire 15 misschien iets voor u.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)