Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
grine 8 ICE kan het makkelijker maken
#1
De hele winter hardlopen kost veel extra motivatie, onvermoeibare toewijding en, in de slechtste omstandigheden, het juiste paar schoenen. De Saucony Peregrine 8 ICE kan het makkelijker maken om erop Nike Air Max 720 Mujer uit te trekken op dagen dat je anders alleen maar naar de sportschool zou gaan (of misschien gewoon naar de bank), met een Vibram Arctic Grip-buitenzool die ijs kan vastpakken zonder op kale wegen te scheuren zoals een Nike Roshe Run Damen puntige zool zou doen. Al met al is de pasvorm van de neutrale schoen comfortabel, met een flexibele totale rit en extra demping in de voorvoet, plus een hakfit geprezen door vrouwen op ons testteam voor hoe goed het de hiel op zijn Adidas Superstar Donneplaats vergrendelt. Een waterbestendig bovenwerk weert de sneeuw af, zelfs wanneer je een nieuwe weg inslaat. Maar voor zomerse trailruns is de gewone Saucony Peregrine even geschikt, waardoor dezelfde diepe, gesjouwd buitenzool en gedempt platform wordt meegenomen naar een schoen met een beter ademend bovenwerk en minder agressieve tractie. De sneaker wordt geleverd in twee kleurenbanen,Nike Air VaporMax Femme  zwart / wit en heldere mango en heeft een gedeconstrueerd ontwerp langs de bovenkant. Suedes en synthetische materialen vormen de upper, terwijl OFF-WHITE branding te zien is aan de middenzijde van de schoenen. De langverwachte Nike Air Max 97 Mujer en geruchten OFF-WHITE x Nike Air Max 90 is het volgende (en mogelijk laatste) hoofdstuk van Virgil Abloh en Nike's "The Ten" om te laten vallen.
Net als de 2018-releases, deze drop komt in twee colorways. De eerste is een  kenmerkende Nike zwart / witte make-up, terwijl de tweede een meer uitdagende beige / heldere mango-iteratie is.
Abloh deelde onlangs zijn bewondering voor de 'combinatie van zwarte sneaker / witte swoosh witte veters', wat verklaart waarom bijna al zijn 2018-releases minstens één sneaker bevatten die die combo uitdraagt. Terwijl voorheen slechts een handvol retailers de release had bevestigd, Nike Air Max 720 Donne offici?le aankondiging van Nike is nu hier. Het OFF-WHITE x Nike Air Max 90-pack daalt vandaag, 7 februari. Oorspronkelijk werd het uitgebracht op 17 januari. Een aantal Janoski-schoenen worden uitgebracht in de loop van Nike Air Huarache Donne 2019, waarvan vele zijn geremasterde versies, waaronder de Nike SB Zoom Stefan Janoski RM (boven). Volgens Arizumi hebben ze een buitenzool die lichter en flexibeler is, en een lagere, slankere teenendoos hebben, naast andere updates.lavonjarg.de  Zoals in de voorgaande twee seizoenen, informeert nostalgie in de jaren tachtig de Hawkins-scène. Dit strekt zich uit tot de kostuums, waar klassieke Nike-schoenen Nike Air Max 90 Femme en merksporen vaak voorkomen. Off-screen, deze nostalgie is de aanzet voor de Nike Stranger Things-collectie, met aandacht voor de Cortez, Blazer en Tailwind.
De sportwereld in 1985 onderging ook een radicale verandering Nike Air Max 95 Femme - energie weergalmde van de zomerspelen in Los Angeles en pro basketbal slingerde stevig in zijn showtime-tijdperk. Bij Nike was 1985 het jaar waarin Air vorm begon te krijgen (gerealiseerd twee jaar later in de Air Max I) en Adidas Ultra Boost Damentoen de iconische Dunk verscheen op collegiale basketbalvelden. Ondertussen bleven de Cortez, Blazer en Tailwind sport en stijl, wat een tijdige authenticiteit aan de Stranger Things-collectie gaf.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)