Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaar te herdenken sinds de teruglope
#1
2019 - Barry Sanders stapte na het seizoen 1998 uit de National Football League, maar het gevoel dat hij een van de beste is om de game te spelen, klinkt nu ook zo goed als meer dan twee decennia geleden.
Om 20 jaar te herdenken sinds de teruglopende Hall of Famer en voormalige Detroit Lions zijn trainers ophingen, vereeuwigt het bedrijf de carrière van Sanders op de schoen die hij het beste kent: de Nike Air Zoom Turf Jet 97.
Sanders droeg de schoen tijdens zijn professionele carrière en het hielp hem om een ??reputatie als een van de beste Adidas Superstar Femme hardlopen aller tijden te verstevigen.
Met slechts 2.053 eenheden gemaakt - hetzelfde aantal als de meeste yards die Sanders in een enkel seizoen (1997) haastten - maakt de limited-edition Nike Air Max 95 Damen Air Zoom Turf Jet 97 gebruik van de www.mmreinigung.de teamkleuren, de teamnaam en het gepensioneerde nummer 20 van Sanders op de middenvoet riem.
"Ik heb vier jaar middelbare schoolvoetbal gespeeld, drie jaar universiteitsvoetbal en tien jaar profvoetbal, maar ik ben al 30 jaar een woordvoerder van Nike", zegt Sanders. "Het is zo'n enorme eer dat ze deze schoen terugbrengen ter ere van mij, en ik kan Nike niet genoeg bedanken namens mijn fans overal. "
Vooruitlopend op de thuiswedstrijd van de Detroit Lions tegen de Chicago Bears, zal Sanders dienst doen als ere-captain van de dag van de leeuwen - opnieuw het veld betreden in een paar schoenen die zijn succes www.alanadavies.co.uk onsterfelijk maken.
Nike Air Zoom Turf Jet 97 van Barry Sanders daalt eerst op 27 november in de Lions Team Shop (250 paar) en vervolgens op nike.com op 28 november om 09:30 uur PT, in lijn met Nike Air Max 95 Womens de aftrap van het Thanksgiving-spel van het Adidas Ultra Boost Femme team.2019 - Oorspronkelijk uitgebracht exclusief in Japan in 2002, maakte de Nike Dunk Low Pro B Viotech golven voorbij zijn oorspronkelijke locatie. Het levendige kleurenschema, de rijke materialen en de onmiddellijke herkenning maakten de schoen tot een van de belangrijkste Dunk-colorways van zijn tijd - een bepalend icoon van de snelgroeiende streetwear-scene en een must-have voor de sneaker cognoscenti. Een heruitgave in 2013 (met kleine kleur- en badging-updates) bevestigde de Viotech-legende.
Voor 2019 volgt de Nike Dunk Low Viotech dezelfde kleurspecificaties als de antecedenten en maakt Nike Air Max 95 Femme hij gebruik van de originele geweven tag op de tong. De hak is voorzien van "NIKE" in zwart stiksel, trouw aan de 2002-versie.
De Nike Dunk Low Viotech brengt 10 december uit op Nike SNKRS en SNEAKERS, Adidas Superstar Womens en op NikeLab-locaties en geselecteerde Nike Air Max 1 Womens retailers.2019 - Als erkenning voor de meest recente onderscheiding van Megan Rapinoe en in een jaar van enorme prestaties presenteert Nike herdenkingslaarzen speciaal voor haar gemaakt.
De roze en gouden colorway is ge?nspireerd op Rapinoe's kenmerkende haarkleur en de trofee?n die ze heeft gewonnen. Haar voor- en achternaam verschijnen prominent op de zijkanten van de laars, met 'Just Do It' aan de mediale kant. De hiel en de inlegzool dragen de vier sterren Rapinoe en haar Amerikaanse teamgenoten trots op hun nationale team jerseys.
Unieke laarzen voor een unieke speler, deze speciale editie wordt niet verkocht in de detailhandel. 2019 - Oorspronkelijk uitgebracht in 1994, werd de Nike ACG Moc ontworpen voor camping R&R; de eenvoudige boven- en zachte zool bood net voldoende dekking en gaf Nike Air VaporMax Dames voeten ruimte om te ademen na een zware wandeling of lange trailrun.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)